Politica de confidențialitate

Data de intrare în vigoare: 03 iulie 2018

Green Cape Media („noi”, „pe noi”, „(ale) noastre”) administrează pagina web www.greencapemedia.com (denumit în continuare „Serviciul”).

Vă oferim aici informații cu privire la politicile noastre cu privire la colectarea, utilizarea și dezvăluirea datelor dvs. personale atunci când utilizați Serviciul pe care vi-l punem la dispoziție, precum și opțiunile de care dispuneți în legătură cu datele respective.

Utilizăm datele dvs. ca să vă oferim Serviciul și ca să-l îmbunătățim. Prin folosirea Serviciului, vă exprimați acordul cu privire la colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu prezenta reglementare. Cu excepția cazului în care se specifică altfel în prezenta Politică de Confidențialitate, termenii folosiți aici vor avea aceeași semnificație ca cei din Termeni și Condiții, disponibili pe www.greencapemedia.com.

Colectarea și utilizarea informațiilor

Colectăm mai multe tipuri de informații diferite, în diverse scopuri, astfel încât să vă oferim Serviciul și să-l îmbunătățim.

Tipurile de date colectate

Date cu caracter personal

În timp ce utilizați Serviciul pe care vi-l furnizăm, este posibil să vă solicităm să ne oferiți anumite informații de identificare personală, care pot fi utilizate ca să vă contactăm sau ca să vă identificăm (denumite în continuare „Date cu caracter personal”). Informațiile de identificare personală pot include, fără limitare:

 • Adresa de email
 • Prenumele și numele de familie
 • Numărul de telefon
 • Adresa locuinței, statul, județul, codul poștal, orașul
 • Modulele cookie și Datele privind modul de utilizare

Datele privind modul de utilizare

De asemenea, am putea colecta informații cu privire la modul în care este accesat și utilizat Serviciul (denumite în continuare „Datele privind modul de utilizare”). Aceste Date privind modul de utilizare pot include informații cum ar fi adresa Protocolului Internet (adresa IP) a computerului dvs., tipul și versiunea browserului folosit, paginile pe care le vizitați în cadrul Serviciului oferit, data și ora la care ne-ați vizitat, durata de timp pe care ați petrecut-o pe paginile respective, identificatoarele unice ale dispozitivelor, precum și alte date de diagnosticare.

Modul de utilizare a datelor

Green Cape Media folosește datele colectate în diverse scopuri:

 • ca să ofere Serviciul și să efectueze operațiuni de întreținere a acestuia;
 • ca să vă informeze cu privire la modificările apărute în cadrul Serviciului furnizat;
 • ca să vă permită să participați la activități interactive din cadrul Serviciului furnizat, atunci când doriți să faceți acest lucru;
 • ca să vă oferim asistență pentru clienți și informații utile;
 • ca să efectuăm analize și să obținem informații valoroase, care să ne permită să îmbunătățim Serviciul furnizat;
 • ca să monitorizăm modul de utilizare a Serviciului;
 • ca să detectăm, să prevenim și să remediem problemele tehnice.

Transferul datelor

Informațiile dvs., inclusiv Datele cu caracter personal, ar putea fi transferate - și stocate - pe calculatoare care se află în alt stat, alt județ, altă țară sau altă unitate administrativă unde legislația privind protecția datelor cu caracter personal ar putea fi diferită față de cea din jurisdicția în care vă aflați.

Având în vedere că ne desfășurăm activitatea la nivel internațional, ar putea fi necesar să vă transferăm Datele cu caracter personal către alte companii din cadrul grupului nostru sau către terți cu care avem încheiate contracte pentru anumite servicii și care ne oferă asistență astfel încât noi înșine să vă putem oferi servicii. Este posibil ca acești terți să se afle în țări din afara Uniunii Europene. Legislația privind protecția datelor, precum și celelalte reglementări din respectivele țări, ar putea să nu fie la fel de cuprinzătoare ca cea în vigoare în Uniunea Europeană. Dacă alegeți să ne furnizați Datele dvs. cu caracter personal, vă exprimați în mod expres acordul cu privire la transferarea de către noi a respectivelor informații, precum și cu privire la stocarea lor pe servere aflate în afara Uniunii Europene - în aceste situații, noi vom efectua operațiunile de transfer și de stocare a informațiilor dvs.

Green Cape Media va lua toate măsurile necesare, în mod rezonabil, astfel încât să se asigure că datele dvs. sunt prelucrate în siguranță și cu respectarea prezentei Politici de confidențialitate; Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transferate către nicio altă organizație sau țară, decât în situația în care sunt implementate măsuri adecvate de siguranță cu privire la datele dvs. și alte informații personale.

Dezvăluirea datelor

Cerințe legale

Green Cape Media ar putea dezvălui Datele dvs. cu caracter personal cu bună credință, în cazul în care acest lucru este necesar:

 • pentru îndeplinirea unei obligații legale;
 • pentru protejarea și apărarea drepturilor sau a proprietății Green Cape Media;
 • pentru prevenirea sau pentru investigarea unor posibile infracțiuni în legătură cu Serviciul furnizat;
 • pentru protejarea siguranței personale a utilizatorilor Serviciului sau a publicului;
 • pentru asigurarea protecției împotriva răspunderii juridice.

Securitatea datelor

Securitatea datelor dvs. este importantă pentru noi; cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere că niciun fel de metodă de transmitere prin intermediul internetului, precum și nicio metodă de stocare electronică, nu sunt 100% sigure. Deși depunem toate eforturile ca să utilizăm mijloace acceptabile din punct de vedere comercial în vederea protejării Datelor dvs. cu caracter personal, nu putem garanta securitatea lor absolută.

Furnizori de servicii

Am putea încheia contracte cu companii și cu persoane, terțe părți, care să faciliteze oferirea Serviciului (denumiți în continuare „Furnizori de servicii”), care să vă furnizeze Serviciul în numele nostru, care să efectueze activități în legătură cu Serviciul sau care să ne ofere asistență în vederea analizării modului în care este utilizat Serviciul nostru.

Aceste terțe părți au acces la Datele dvs. cu caracter personal numai în vederea efectuării respectivelor activități în numele nostru și au obligația să nu dezvăluie datele și să nu le utilizeze în alte scopuri.

Legături către alte pagini web

Serviciul nostru ar putea conține legături către alte pagini web, care nu sunt administrate de noi. Dacă faceți clic pe un link al unei terțe părți, veți fi redirecționați către pagina web a respectivei părți terțe. Vă recomandăm să citiți Politica de confidențialitate a fiecărei pagini web pe care o vizitați.

Nu deținem niciun fel de control asupra conținutului și a politicilor sau practicilor privind confidențialitatea, de pe pagini web terțe sau în legătură cu servicii terțe, și nu ne asumăm niciun fel de răspundere în acest sens.

Confidențialitatea procesului de comunicare

Green Cape Media va fi singura entitate care va folosi datele dvs. în vederea transmiterii de comunicări. Comunicările respective vor fi transmise prin email, iar nicio altă terță parte nu va avea permisiunea să facă acest lucru.

Protecția copiilor

Serviciul nostru nu se adresează persoanelor cu vârste sub 18 ani (denumite în continuare „Copii”).

Nu colectăm în mod intenționat niciun fel de informații de identificare personală de la cei cu vârste sub 18 ani. Dacă sunteți părinte sau tutore și aveți cunoștință că unul dintre Copiii dvs. ne-a furnizat Date cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați. Dacă luăm la cunoștință că am colectat Date cu caracter personal de la copii, fără verificarea consimțământului parental, vom lua toate măsurile ca să îndepărtăm respectivele informații de pe serverele noastre.

Modificări aduse Politicii de confidențialitate

Este posibil să trebuiască să actualizăm uneori prezenta Politică de confidențialitate. Vă vom informa cu privire la modificările apărute, prin postarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină.

De asemenea, vă vom înștiința prin email și/sau prin prezentarea unei informări la loc vizibil în cadrul Serviciului furnizat, înainte de intrarea în vigoare a respectivelor modificări, și vom actualiza „data de intrare în vigoare” de la începutul acestei Politici de confidențialitate.

Vă recomandăm să recitiți periodic prezenta Politică de confidențialitate și să luați la cunoștință de modificările apărute. Modificările aduse prezentei Politici de confidențialitate vor intra în vigoare în momentul postării lor pe această pagină.

Informații de contact

Dacă aveți întrebări cu privire la prezenta Politică de confidențialitate, vă invităm să ne contactați:

 

Adresa companiei:

La Corvee House

La Corvee

Alderney

Insulele Canalului

GY9 3TQ